HR2018-12-01T17:40:24+00:00

HR-afdelinger har indimellem også brug for input udefra

Som HR-eksperter kan I sidde med forskellige udfordringer, der i den konkrete sammenhæng, måske kan løses endnu bedre af eksterne konsulenter. Måske vil I i nogle sammenhænge ikke blive opfattet som upartiske af de medarbejdere, I skal hjælpe videre. Måske er I i en periode så tidspressede, at I ikke kan nå at lave et ordentligt stykke arbejde. Uanset om det er disse eller andre relationelle problemstillinger, der er jeres udfordring, så kan vi hjælpe jer videre.

Har I fx oplevet at skulle mediere konflikter mellem kollegaer, grupper eller ledere, og hvor I reelt kommer til at stå i en uheldig situation – fordi en eller begge parter måske kan kritisere jer for ikke at være upartiske?

Konsekvensen kan være:
At konflikten ikke bliver løst ordentligt eller i værste fald optrappes.

Vores løsning:
Vi er erfarne konfliktløsere, og kommer gerne ud og tager et møde med jer. Og vi er sikre på, at vi som neutrale eksperter kan hjælpe jer med selve håndteringen af den konflikt, I måtte have.

Det koster tid og energi at kreere meningsfyldte og givende temadage.

Konsekvensen kan være:
Meningsløse temadage giver ”temadags-lede”.

Vores løsning:
Vi er erfarne i at designe temadage. Kontakt os. Vi kommer gerne til et møde, hvor vi kan høre om jeres behov, og derefter sende jer et tilbud på samt stå for afholdelse af en temadag, der matcher jeres behov.

Har I medarbejdere, der mistrives eller har for højt sygefravær. Oplever I, at der er medarbejdere, hvor det reelt ikke er arbejdet – men samarbejdet eller privatlivet, der belaster? Har ledere eller HR uden mærkbare konsekvenser forsøgt at tale med de berørte medarbejdere?

Konsekvenserne kan være:
Det er dyrt i det lange løb og påvirker og nedslider det resterende personale.

Vores løsning:

Vi har gode erfaringer med at træde til i sådanne situationer. Kontakt os og vi kigger på det sammen.

Det kan være svært for interne HR konsulenter at komme ordentligt i bund, når de skal udføre konflikthåndtering, der bunder i mobning; medarbejderutilfredshed; uformel ledelse mm. Det handler oftest ikke om HR konsulenternes faglige kvalifikationer – men om, at medarbejdergruppen ofte betragter HR som en del af ledelsen.

Konsekvenserne kan være:
Hvis problemet er blevet for stort eller for indgroet i ”kulturen”, kan det være svært at få løst af interne konsulenter, der risikerer ikke at blive opfattet som uvildige af de berørte parter.

Vores løsning:
Kontakt os og lad os sammen se på jeres udfordringer. Vi har god erfaring med at træde til, når der ønskes uvildig og loyal hjælp udefra. Vi ser os som et godt supplement til de interne HR afdelinger. Vi har en bred uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund samt stor personlig erfaring – både i relation til enkeltpersoner og teams / grupper ligesom vi har kendskab til de hierarkiske strukturer, der har betydning for magtforholdene. Vi er eksperter i håndtering af forskellighed, og så er vi ikke ”fedtet ind”. Vi er bevidste om, at det er jer der har fingeren på pulsen, at vi befinder os på jeres domæne – og at vi kun er med i en kort periode.

Kontakt os nu

Vi kan hjælpe dig - ring til os!

Kan du genkende udfordringerne her på siden, eller har du brug for noget andet? Ring eller skriv til os i dag, så finder vi en løsning.
Kontakt os nu

Leder du efter noget …

... som du ikke kan finde? Så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Kontakt os

Ahlgade 32, 1.sal
4300 Holbæk

Phone: 27215370 / 28352372

Web: lcro.dk