Ledersparring2018-12-01T17:40:24+00:00

Ledersparring

Ledere og ledelsesteam der lykkes, kan lede sig selv. Kan lede andre. Og kan samarbejde.

la Cour & Rode har støttet mange ledere og ledelsesteam i processen med at blive bedre til at lede sig selv, bedre til at lede andre og bedre til at samarbejde. Vi kan med garanti også støtte dig eller dit team i processen med at lykkes!

Vi hjælper ledere med at blive klogere. Klogere på sig selv og klogere på andre. Herigennem er potentialet for udvikling til stede. Vi hjælper således ledere med at udvikle sig. Individuelt og i grupper.

Vi inddrager viden fra psykologien, hjerneforskningen, den systemiske tænkning og supplerer den med vores store erfaring for, hvad der konkret virker for ledere. Det sikrer ledelseslaget hos jer nogle kompetente og afbalancerede sparringspartnere, der som eneste mål har at tilføre indsigt og ressourcer. Og det er vi gode til.

Ledersparring – et typisk forløb:

1. På et indledende møde kridtes banen op. Vi hører hvad fokus skal være. Vi udfordrer og spørger ind – for at være helt sikker på, at fokus er ”det rigtige”. Desuden fortæller vi, hvordan vi kan hjælpe.

2. Vi afholder herefter 5 samtaler á 2 timers varighed med cirka 2 ugers interval, hvor du eller I bliver udfordret, understøttet og bliver klogere. Klogere på jer selv og andre. Og klogere på hvilke handlemuligheder, der reelt er, og hvilke der er de mest attraktive.

3. Efter hver samtale formuleres de initiativer, du eller I vil forfølge, indtil vi mødes igen.

4. Ved den efterfølgende samtale evalueres effekten af initiativerne, og læring uddrages.

5. Efter 5 samtaler er du eller I kommet langt ift. de overordnede mål, og det besluttes om vores samarbejde stopper eller fortsættes.

Det siger vores kunder

”… vi har benyttet la Cour & Rode til teamcoaching, hvilket har haft stor betydning for lederteamet. Vi har haft stor glæde og gavn af både den individuelle såvel som den teambaserede coaching og supervision – både på det personlige og kollegiale plan, hvilket i sidste ende kommer vores brugere til gode.”
Anette Petersen, Overtandlæge, Kalundborg kommune.
”… det har været rigtig godt at få dobbeltsparring fra to erfarne coaches. Annette og Klaus supplerer hinanden rigtig godt. Denne form giver dobbelt op på samme tid, og det er en fordel i min travle hverdag. Hver gang jeg er blevet rådgivet af Annette og Klaus har jeg fået aha-oplevelser, som jeg har kunnet tage med videre. Min varmeste anbefaling af la Cour & Rode.”
Allan Ohms. Advokat (H). Partner, Forum Advokater
Kontakt os

Brug for ny inspiration?

Kontakt os hvis I oplever, at jeres flok af samarbejdende mennesker har brug for kompetent inspiration udefra.
Kontakt os

Typemodellen Enneagrammet – et unikt ledelsesværktøj

Enneagrammet er en unik model baseret på, at mennesker er psykologiske skabninger, der i måden at tænke, føle og handle både afspejler noget almen menneskeligt og samtidig, at den enkelte afspejler stor individualitet.

Enneagrammet præsenterer denne viden omkring psykologien i forhold til det almen menneskelige og det særegen menneskelige i let og logisk form.

Enneagrammet er et powerfuldt og brugbart redskab, når du ønsker at forstå mennesker. Og når du ønsker konkret viden om, hvordan forskellige mennesker skal håndteres. Således så du når dine mål. Det gælder i forhold til dine medarbejdere. Dine nære relationer. Dine kunder. Og allermest i forhold til dig selv!

Vi har gennem mange år undervist ledere, medarbejdere og private mennesker i Enneagrammet. Og vi har endnu ikke oplevet, at det ikke gav mening. Tværtimod. Gid vi var stødt på Enneagrammet endnu tidligere …

Kontakt os

Brug for sparring og rådgivning?

Kontakt os hvis I oplever, at nogle af jeres ansatte har brug for kompetent sparring og rådgivning for at få samarbejdet tilbage på sporet.
Kontakt os

Leder du efter noget …

... som du ikke kan finde? Så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Kontakt os

Ahlgade 32, 1.sal
4300 Holbæk

Phone: 27215370 / 28352372

Web: lcro.dk